Brev

Jeg tisser i bukserne

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyyyy, sejt du skriver ind.
Har selv haft samme problem, men jeg løste ved at putte en a min storesøsters bind i mine underbukser, så bliver underbukserne nemlig ikke våde, og så kan du jo bare tage bindet af, hvis der er sket et lille “uheld”

Bare mit forslag!😊

  • Pigen der skal starte på en ny skole efter sommerferien, Pige, 12 år

Evt brug et bind, det kan trods alt suge lidt mere.
Men husk på at stort set alle har prøvet at tisse i bukserne af grin. Måske kunne du fortælle dine lidt tættere venner at du har dette problem. De vil sikkert forstå.

Det er jo selvfølelig ikke noget du gør med vilje, og du er altså ikke den eneste der har et problem.

  • Mig der ikke kan relatere, men alligevel forstår, Pige, 11 år

Heyy hvor er du sød og sej at du tør skrive❤️ Kunne anbefale at bruge er bind i stedet for toiletpapir, det suger bedere og er behaligere! Hvis der er en dag du ved du nok kommer til at tisse i bukserne eller rigtig gerne vil undgå at det ses/lugtes, kan du tage et bind på i forvejen og hvis det sker kan du bare gå på toilettet og tage det af. Og så kunne du prøve at gå på toilettet mere så din blære ikke er fyldt. Måske kunne du også øve dig i at spænde dernede så kan det være det hjælper. Bare rolig, det er noget der går væk med alderen❤️!

  • Nfndndn, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat