Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har et problem

Hej,

jeg skriver herind i dag, fordi jeg har en sær fetish.

Jeg har en flirt,
og jeg får det meget bedre med mig selv,
når jeg sender ham billeder af andres kroppe
og lader som om det min.

Jeg vil meget gerne stoppe,
men jeg kan ikke få mig selv til det
og jeg er også bange for,
at hvis jeg siger det til ham,
så vil han ikke have noget med mig længere.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det her er en “selvtillids bombe” for at du kan få afvide at du skal være dig og aldrig en anden.Du er skøn!Du er elskværdig!Du er fantastisk!Du er mega sød!Du er mega sej at turde at skrive til nogen å du kan få dit problem løst!Du er klog!Du er snu nok til at ingen pedofile for fat i dig!Du er smuk!Og alt i alt er du en fantastisk sød og klog person med en smuk krop og en lys fremtid! <3!

  • Be happy!, Pige, 10 år

Hej pige på 15 år! Jeg kan godt forstår dig. Jeg er dog kun 12 år, men har prøvet det før. Jeg syntes du skulle sige det til ham. Hvis du ikke gør så på et tidspunkt ville han nok mødes og så finder at ud af at det ikke er din krop. Sig det nu til ham. Og hvis han ikke kan lide dig for den du er, så er han nok ikke for dig. En dig vil du forstå det. Du møde en som vil kunne lide dig for den du er. Og måske er det ham. Du er sikkert en rigtig smuk pige. Vær nu ærlig over for ham. Der er kun en måde at finde ud af om han kan lide dig.

  • En lille løgn kan føre til en kæmpe en., Pige, 12 år

Hey, jeg er en pige på 16
GLÆDELIG JUL, jeg synes du skal passe på med det du sender til ham. På et tidspunkt finder han nok alligevel ud af det og så er det bedre selv at have sagt det. Du fortæller at du får det bedre ved at sende billeder af andre og lade som om det er der selv. Det kunne godt lyde som om du ikke har så meget selvtillid. Jeg har selv intet selvtillid så kan sagtens sætte mig i dit sted men man kommer altid længst med ærlighed. Fortæl ham sandheden og hvordan du har det. Hvis han ikke er den du troede så er det ham der er på dybt vand. Du lyder som en vildt sød og smuk pige som fortjener det bedste. Det lyder også anstrengende hele tiden at skulle lade som om man er en anden. Den eneste måde du kan finde ud af om han er din er ved at fortælle sandheden. Du kan godt, og du er SÅ STÆRK.

  • AM, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat