Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg får hår

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

okay,hør her sig det til dine forældre eller snak med dine gode venner om det jeg er sikker på de vil forstå det! hvis ikke tal med klasselærer

  • lille pige, 11 år

du skal ikke være bange for at folk griner fordi de for det jo også selv

  • ost, 15 år

Hej dreng på 12 år som mig..
Jeg er også begyndt at få har nogle specielle steder. Faktisk da jeg var 11 år. Jeg syntes også at det var meget akavet, og pinligt i starten. Men jeg begyndte bare at tænke på, at det er faktisk meget normalt. Men det tog dog lidt stykke tid, før jeg rigtigt forstod det. Men jeg fortalte det til mine forældre, eller. De spurgte ind til det. Jeg svarede, men efter jeg svarede, blev jeg faktisk meget glad for det. Jeg følte mig tryg, og jeg følte at jeg kunne være åbne overfor dem. Jeg følte, og føler stadig, at jeg kan stole på dem, og at de forstår mig. Men mit råd er til dig, at hvis de spørger ind til det, så svar ærligt. De ville jo kunne forstå det. De har selv prøvet det? Men ellers, prøv at væn dig til det selv, og så når du har det. Så kan du fortælle det til dine forældre, og evt. få hjælp fra dem med andre gode råd. Det er jo lidt mere erfaren end jeg er. Men det er mit råd herfra. Håber du får det godt! Ha’ en god dag! 🙂 😀 🙂 😀

  • Anonymous, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat