Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er naturist

Jeg er dreng som er 14

og har altid været naturist

sammen med min lillebror og lillesøster og vores forældre.

Jeg kan godt blive træt

hvis nogen siger det er mærkeligt at være naturist.

Jeg kan godt lide at være naturist.

Er jeg mærkelig eller hvad synes i.

Hjælp mig.

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Jeg synes du skal være den du er lige meget hvad andre siger. Men selvfølgelig kan det være grænseoverskridende for andre hvis du gør nøgen rundt. Du skal self husk at tage hensyn til andre som ikke synes det er passende. Men du må ikke ændre hvem du er. Du skal nok finde nogle som forstår dig og måske har det på samme måde som dig.

  • F, Pige, 16 år

Hej dreng
Kan godt forstå det er træls at folk siger det er mærkeligt at være nauturist men ja det er lidt mærkeligt men nu skal jeg hjælpe dig bare rolig.
1. Det er godt at du ser forskellige kropstyper da vi alle ser forskellige ud men det er vigtigt at du respektere andre.
2. Hvis jeg kom hjem til dig vil jeg fx få det rigtigt ubehageligt hvis din far lige pludselig kom gående ind med sin nøgne schlongpuffer.
3. Det er sejt at du er naturist men husk nu at det ikke alle der synes det lige fedt så hvis du invitere nogen med hjem så skal du lige afklare med dem om de synes det okay at din familie er nøgne.
4. Det godt du kan lide at være naturist bliv endelig ved med det 🙂 <3

  • Caroline, Pige, 16 år

Jeg synes overhovedet ikke det er mærkeligt. Jeg er selv ikke som sådan naturist. Men jeg har et meget afslappet forhold til det med nøgenhed. Og har aldrig haft et problem med at klæde om med andre også drenge. Eller nøgenbade som jeg har gjort flere gange fx har mig og mine fætre/kusiner sådan et dele sommerhus. Der ligger ved siden af en strand hvor der oftest ikke er så mange mennesker. Der har mig min tvilingebror og vores to kusiner og fætter nøgenbadet sammen flere gange.

Vi gør det fordi vi synes det er sjovt, og så kan vi godt lide friheden ved det. Du har det på samme måde du kan godt lide at være nøgen, og det er der intet galt ved overhovedet. Nøgenhed og sex er ikke det samme og det er godt at se nogle nøgne kroppe som ikke er som de ser ud på de sociale medier. Jeg synes ikke du er mærkelig og du skal bare fortsætte med at være naturist.

Håber du kunne bruge svaret❤️

  • Anna, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat