Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange for om min tissemand ikke vokser

Hej jeg er en dreng på 13 år

og jeg har onaneret rigtigt rigtigt meget

og jeg er bange for om min tissemand ikke vokser

fordi jeg onanerer så meget som en 13 årig

jeg er bange for om den ikke vokser nu

eller om der er sket noget der gøre som den ikke vokser mere

bare være sød og svar om den kommer til og vokse

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hey dreng på 13! Jeg er også en dreng på 13 🙂 I starten voksede min heller ikke, men den voksede uden jeg opdagede det. Så da der begyndte at komme nogle hår kiggede jeg i spejlet og så en stor forskel. Hvis dette ikk er dit tilfælde så frygt ej! Det kommer helt naturligt 😀 Det er helt normalt npr du er 13 ikke at have en gigantisk én især hvis man ikke er kommet i puberteten endnu 🙂 God dag til dig, og håber dette hjalp 🙂

  • idk what to put here, Dreng, 13 år

Hey min ven.
Jeg er selfølgelig ikke en dreng men det er lidt ligesom bryster. Bryster vokser også forskelligt. Det kan være pigernes bryster ikke er ens , forskellige former eller at de vokser rigtig langsomt …. Det er lidt ligesom drenges pikke. Min kæreste er 22 og min kærestes pik den er heller ikke som mange tror de skal være -18-20 centimeter eller mere… mange tror pikke skal være lange og store men man kan også have dejlig sex med en lille pik på måske 9 centimeter eller som jeg vil tro min kærestes pik er … 11 -16 centimeter .. det helt okay at din pik ikke er stor.. den vokser.. det gør den cirka til 18 års alderens… det er så naturligt og slet ikke pinligt

  • Victoria, Pige, 20 år

Hey dreng på 13! Nu er jeg selv ikke dreng, men forstår godt hvordan du har det! At onanere får den ikke til at stoppe med at vokse, så det skal du slet ikke bekymre dig om! Nogen drenges tissemænd vokser før andres, og den kan også sagtens vokse uden du lægger mærke til det. Det kommer med tiden. Alle er forskellige, og derfor er nogen drenges tissemænd små, og andres kan virke enormt store. Ofte begynder tissemænd først virkelig at vokse når man 1 kommer ret langt op i alderen, man kan endda begynde at se forskel når man er 19 år gammel! det er helt forskelligt fra dreng til dreng hvornår og hvor hurtigt den vokser. Det skal nok komme!

  • Nohr, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat