Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dig<3
Du lyder som mig og min veninde faktisk.
Jeg synes du faktisk skal bruge bh endten med intet fyld eller nogle med lidt mindre fyld fordi du ved det er lige som at tage en masse makeup på fordi du fx. Har lidt bumser osv. Så ser folk ikke DIG. fordi du er smuk og god nok som du er og det er dine bryster sku også! Det skal nok komme tro mig! Det kommer måske snart måske om nogle år? Det er ligegyldigt lad vær med at brug for meget tid på de tanker okay❤❤ Kh pige der kan relatere

  • hende der ku' relatere, Pige, 14 år

Hej søde pige:)
Jeg er selv 14 og er også meget utilfredse med mine. Men jeg synes det er mega flot du skriver her ind. Alle piger har forskelige størrelser og form nogle har skæve andre har spidse osv. En kvindes bryster vokser meget forskelligt de fleste er først færdig udviklet når de er i mellem 18-20 og dine skal nok komme du skal ikke være bange for de ikke kommer bare vent og se en dag er du helt tilfreds

Hilsen Kj:)

  • KJ, Pige, 14 år

Det lyder overhodet ikke mærkeligt at du håber de vokser henover sommerferien. Det kan faktisk godt ske for det kan komme ret pludsligt. Okay jeg har selv nok altid haft bryster sådan ca. lissom de andre. Men jeg har en veninde der var fuldstændig flad sådan ca. ved juletid. Siden har jeg da godt nok ligget mærke til at de var vokset men jeg sov så med hende her i pinsen og der sov vi uden og der var de altså virklig blevet store og flød lidt ud over det hele og hun var mægtig stolt. Så tror bare du skal ha tålmodighed, pludslig kommer det.

  • Mig på 14, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat