Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

intimbarbering

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Stoppede selv ret hurtigt med at shave opad dernede. Jeg var hunderæd!! Når det så bliver for meget (altså så det er ubehageligt at gå rundt med) og shaver en liiiiille bitte smule forest (nedad). Vil helst ikke være helt bar så jeg har det fint med en smule hår. Derfor er jeg ikke vildt grundig og shaver kun nedad da det gav mig de samme problemer som du har.

Kan ikke helt se hvad du kunne gøre galt med alle de ting du gør for at passe på. Måske er du en smule for voldsomt eller grundig? Måske er din hud bare naturligt følsom.

Ved ikke m det er meget vigtigt for dig at få alt hår væk, men jeg tror det ville være bedst kun at shave nedad. I hvert fald i en periode. Måske kan du spørge en forældre, ven eller søskende til råds?

mus <,3

  • lee, nonbinær, 15 år

For så vidt muligt, undgå at stryge mod hårene. Udover det, er det en gode ide at skylde skridtet med kold vand inden – så lukker porene sig nemlig, og så får man ikke så mange knubber.

At du bløder er nok et tegn på et eller andet går galt – prøv f.eks. at være blidere med skaftet.

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat