Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Intim barbering

Hejsa er en pige på 14!

Jeg har prøvet at intim barbere mig.

Men det er som om jeg bare ikke kan blive helt glat!

Altså jeg har ikke rigtig sådan røde knopper og ingen kløe.

Jeg har gjort det alle siger man skal gøre

men det er bare som om jeg ikke kan blive helt helt glat!

Nogle råd eller ideer?

Plzz hjælp!

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

hej søde, først og fremmest vil jeg bare lige fortælle dig, at det aldrig kan blive helt glat, vi er mennesker og hår er naturligt. Hvad man ser i porno eller andre steder er bare et urealistisk billede af hvordan en ægte krop ser ud.
Med det sagt, så synes jeg selv at når jeg barberer mig selv, bliver det ok glat, så jeg kan lige fortælle dig hvad jeg gør:

Altså når du er i bad, så start med at vask hår og krop og alt det andet du plejer, jo længere tid du er i det varme vand, jo blødere bliver dine hår også og jo lettere vil det være at barbere dem af.
Jeg bruger personligt bare kokosolie dernede, men man kan vel bruge hvilken som helst intimbarberingscreme. Så når du har et godt lag smurt på (husk det vigtigt du ikke får noget af det op i dig, da det kan give ubalance i din ph-værdi) så begynder du ellers bare med at barbere.
Tag dig god tid, håber det virker for dig <3

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej pige på 14

Jeg har ikke nogle perfekte råd, men det er i hvert fald vigtigt, at barberbladene er HELT skarpe.
Sørg for at skrabe med hårene først, og du kan derefter (hvis du har lyst selvfølgelig) skrabe den modsatte vej, for at få de mindste hår med også.
Prøv dig frem, men vær forsigtig og sørg for at huden er blødgjort først, så det ikke ender med knopper eller indgroede hår.
Håber det hjælper
Hilsen Pige 14 år

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige!!

Se.. Intim barbering er meget svært. Jeg foretrækker personligt selv wax.. Med wax perler og en hjælpende hånd af min mor. (Vi er meget tætte) men man kan sagtens lærer sig selv at gøre det uden hjælp.. Det kræver dog øvelse.

Jeg havde førhen problemer med de røde knopper der.. Jeg valgte at sige op. De røde knopper kommer simpelthen på grund af at din hud bliver irriteret.. Det fordi man går imod hårene (hårene imellem benene går 10 forskellige veje og man skal holde nøje øje med retningen før man gør det) ellers ja så kommer der røde knopper.
Man skal ikke bruge den samme skraver som nogle andre har brugt.. det medfører røde knopper.. Man skal heller ik bruge den sammen igen og igen det medfører også røde knopper.. Det er jo et sensitivt sted og dine hår dernede er normalt mere grove der end på hovedet eller under armene.

Men ligesom når du barbere ben.. Hår bliver mere fast når man skraver det og det gør at du ikke får hele hårsækken med… Kun det yderste. Ikke altid alt det yderste, men ja.

Hurtigt tip!!!
De røde knopper kan plejes med aloe vera creme og noget tøj/undertøj der ikke sidder for tæt.

Hvis jeg var dig ville jeg afprøve nogle nye tricks. Wax var den bedste mulighed for mig, da jeg har liiidt mørke gener og det gør så jeg har MEGA meget hår…

Ved der findes wax strips og andre ting… Måske kunne du Google nogle skraver hjælpe midler, som gør det nemmere og at du ik får knopper igen!

Mvh. Anonym pige(:

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat