Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen bryster

Hej,

Jeg er meget ked af min krop

da jeg hverken har bryster eller røv.

Det ødelægger virkelig mit selvværd.

Er der noget man kan gøre

for at få større bryster og røv?

Vh pige på 16

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige
Det skal ik have lov til at ødelægge dit selvværd! Nu kender jeg dig ik, men er sikker på at du er skidesmuk! Jeg tror ik rigtig der er noget du kan gøre for at få større røv eller bryster. Men tro på dig selv. Dengang jeg var 15-16 år havde jeg sgu heller ik ret meget. Men det kom!
Hilsen en pige på 18 år

  • Anonym, Pige, 18 år

Der er intet galt i ikke at have bryster eller røv, men hvis du er rigtig usikker tror jeg at der findes nogle workout routiner så man kan få en større røv

  • Anonym, Pige, 15 år

hej søde – det skal nok komme, jeg var 9 år der jeg begyndte at “vokse” (komme i puberteten) og fik bryster virkelig tidligt, det var rent faktisk virkeligt træls og jeg tror slet ikke drengene i din klasse er interesserede. (endnu) men vis de er så husk at mange piger med stor røv/bryster, også kan tænke: “gid jeg havde små bryster.” eller “gid jeg havde en lille røv så drengene ikke hele tiden stirrede på mig.” fordi det kan virke ubehageligt at drenge stiger på ens bryster eller røv.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat