Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej min ven.

Til at starte med vil jeg bare lige pointere, at det altså er meget normalt ikke at have bryster i din alder. Jeg fik personligt selv senere bryster i forhold til mine veninder også, jeg var omkring de 14 år før jeg fik bryster, lærte så senere at det altså ikke er noget at skamme sig over. Og bare rolig det skal nok komme, faktisk kan dine ømme bryster betyde, at du er ved at komme i vokse alderen, så går der nok lige lidt og så er de der.<3

Kh N#

  • N#, Pige, 17 år

Hej! Jeg vil gerne sige at ALLE har følt sig usikker om sine bryster. “for store” eller “for små”. Jeg er selv omkring din alder og føler også lidt ubehag om det. De kommer på et eller andet tidspunkt. <3

  • L, Pige, 13 år

Hej pige på 11
Du er kun 11 år så ingen grund til at bekymre dig. De skal nok komme. Jeg er sikker på alle de andre piger i din klasse også er usikre ved noget om dem selv.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat