Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa pige på 13, jeg har selv stået i den situation hvor jeg syntes at jeg er “flad” og at tøj “ikke passer” til mig. Men har ændret min tankegang fuldstændig nu! Det syntes jeg også du skal:) alle bryster er flotte, både små og store. Personligt syntes jeg faktisk at alt ser flot ud til piger med små bryster:) jeg ved godt det kan være lidt mærkeligt at snakke om, men syntes da du skal sige til pigerne i din klasse at du ikke bryder dig om at de sådan kigger på dig. Ligemeget hvad skal du bare huske, at du er perfekt som du er!!<3 du skal overhovedet ikke tro at du ikke kan gå i det tøj du vil, eller at du er "flad" osv. bare fordi du har "små" bryster.. husk nu at du er pisse flot som du er:)) så kan det godt være at de andre piger har større bryster end dig, men så tænk lige på de fordele du har som de ik har! Nu kender jeg dig ikke personligt, men kan da regne ud du er en smuk og flot tøs🤪❤️ husk nu alle bryster er ikke ens, det vil sgu være lidt weird😅❤️ syntes det er modigt af dig at skrive til BørneTelefonen, og er sikker på du nok skal få nogen gode svar som du kan bruge til noget! Det gjorde jeg🤘🏼
Kh. Hende der gerne vil hjælpe 💕

  • Hjælperen🤘🏼, Pige, 13 år

Jeg er enig med ‘Hende der gerne vil hjælpe’ det handler om hvordan du selv ser din krop. Så længe du er selvsikker er der ikke noget andre kan sige til det.
Hvis der nu skulle være nogen der stirre eller kommenterer, så er det deres problem for det er kun din mening der betyder noget.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat