Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke god nok

Hej jeg er en pige på 12 år

Jeg føler mig grim og tyk,

iser Når jeg ser på de piger i min klase og på internete.

Mange siger jeg er smuk men det føler jeg bare ikke.

Når jeg skal hjem fra skole føler jeg alle ned store mig

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Har haft også været der. Og følt mig tyk. Det e rdu ikke. Du er smuk som du er. Du er god nok. Snak med en voksen om det for det er viktigt at snakke om. Eller ring til børnetelefonen. Held og lykke
Kh mig

  • Mig, Pige, 16 år

Har ogs haft den der de andre piger fra min klasse ser bedre ud end mig. Og det der hjalp for mig var at prøve at fokusere på hvad jeg synes var smukt ved mig selv. Og hvad jeg ville gøre for mig selv. Uden at tænke på hvordan de andre ser ud eller hvad de siger.

  • Anonym, Pige, 13 år

hej jeg tror de fleste piger føler sig forkerte på den ene eller den anden måde så du er ikke den eneste men jeg er 100% sikker på at du er utrolig smuk for alle er smukke på deres egen måde prøv at stille dig foran spejlet hver dag og talt pænt til dig selv jeg har selv haft problemer med det og jeg fik det råd af min mor sig 3 pæne ting til dig selv foran spejlet og tænk over hvis du stod foran den gode veninde ville du så sige det du siger til dig selv hvis ikke du ville sige det skal du heller ikke sige det til sig selv

  • H, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat