Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Idræt og drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Drengene i jeres klasse lyder fuldstændig som drenge er i den alder. Lad være med at tænke så meget over det, vi mener det kun som et kompliment og overhovedet ikke noget ondt med det.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Sådan er drenge i den alder. De skal lige ha lært at styre sig. Det bliver bedre med tiden, i behøver ikke som sådan at sige noget til det, medmindre de begynder at tage på jer, så er det en god ide at sige fra.

  • m, Pige, 14 år

Hej!
Jeg ved at i syntes det er ubehageligt men desværre er drenge på den alder sådan.
Jeg var sådan men jeg fik også advide at jeg skulle pis af, men jeg gjorde det ikke fordi jeg var i den alder hvor man ikke rigtig tænker sig om.
Men i kan prøve og sige at de skal stoppe, men hvis de ikke gør skal i bare ignorer det, for sådan er nogle og jeg er slet ikke sådan længere.
Mvh Christian:)

  • Cristian, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat