Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor har jeg det dårligt med min krop?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Man har vær sin krop det gør ikke noget at have anderledes kroppe bare tænk på at din er flot istedet for helt tynd, kroppe skal ikke være helt tynde de skal bare være som de er og det er som det er. Har stået i samme problem men tænker ikke så meget over det mere er begyndt på at tænke over at jeg har en pæn nok krop som jeg har og det skal du også begynde på for at få det godt med dig selv. Der er INGEN kroppe som er perfekte og jeg mener INGEN ja andre er tyndere og andre er tykkere andre har gode kroppe andre har ikke og det er ikke noget man kan gøre ved og det er hellere ikke noget man skal tænke over man ser ud som man gør:)

  • Pige, 14 år, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat