Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor g-streng?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv gået med g-streng i et års tid nu. I starten kan det godt føles dybt underligt at den kryber op i hullerne og sådan men det vænner man sig til. Jeg vil godt være ærlig og sige at jeg gør det af to grunde. For det første ser det ud som om man ikke har har noget indenunder når man går i stramme bukser og det kan jeg godt lide for det er en lidt fræk følelse. Og for det andet kan jeg godt lide at føle mig lidt sexet. Jeg synes jeg er okay udviklet og jeg har ikke noget imod at andre ser mine balder ved omklædning osv. Derfor går jeg med g-streng.

  • Den anonyme pige, Pige, 14 år

Jeg kan virkeligt godt forstå dig, for sådan havde jeg det også, da jeg var yngre. Jeg kan huske, jeg slet ikke kunne forstå det, for hvorfor skulle man gå med dem, hvis det var fordi man ville være “fræk” når der ikke var nogen, der kunne se dem alligevel. Og dertil også det med, at de var DYBT ubehagelige. Men nu har jeg gået med dem i et par år, og de kan godt være lidt ubehagelige nogen gange, men hvis man får nogen i god kvalitet, kan det virkeligt også være rart, for der er lidt mere bevægelighed og luft. Jeg bruger i hvert fald udelukkende kun g-strenge for min egen skyld, for jeg kan godt lide, når man ikke kan se mine trusser inden under mine bukser. Og det lyder totalt skørt, men jeg kan godt komme til at synes, det er en smule pinligt, når man kan se mine trusser inden under mine bukser eller kjoler.

  • Anonym, Pige, 18 år

Hey du…. Jeg går også med g streng. Jeg synes at for mig så… jamen hvis jeg skulle pege fingre af hvorfor jeg selv gør det… så er der flere grunde.

Jeg føler mig mest tilpas med at gå med g streng… i starten var det virkeligt træls at det nærmest altså… klistrede sig fast til en… men jeg føler mig mere lækker i det og føler bare at jeg ser mig selv mere som en i min egen alder… men man skal kun gøre det hvis man er tilpas i det.

Kan du have det rigtig godt ❤️

  • Sara, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat