Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan spørger jeg om bh?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg ville nok skrive “hej mor. Må jeg få en bh? Jeg tror det ville være bedre end en top. Kan vi købe en?” Og til det med størrelsen så kan du godt bare prøve den unden på en undertrøje/T-shirt hvis du vil have hjælp af din mor ellers så skal den bare sidde så man kan mærke at den støtter og passer til brysternes form man kan også få nogen som man lisom kan indstille lidt i størrelsen
Håber det kan hjælpe og at du finder ud af det<3

  • Anonym, Pige, 12 år

Hejsa sødeste !
Da var på din alder der begyndte jeg også med bh fordi jeg fik lidt bryster… der sagde jeg simpelhen bare… mor lad os tage ud og købe et par trusser og en bh! Bare sige det ligeud! Nu er jeg også rigtig tæt med min mor men bare vær sådan: Jeg kan godt!
Jeg snakker da stadig med min mor om menstruation, sex og tøseting. Det hygge! Svært og .. godt at få snakket om!

  • Victoria, 20 år

Hej jeg kan godt forstår du gerne vil have eb bh. Det er også vigtigt at have en bh/top som giver nok støtte ellers kan man få ondt i rykken. Jeg syndes det lyder som en god ide det der med SMS’en du kan måske skrive: hej mor jeg har tænkt på noget om jeg ikke må få en bh mine toppe giver mig ikke nok støtte. Eller du kan skrive: hey mor må jeg ikke prøve og købe en bh fordi mine toppe ikke giver mig nok støttet.

I forhold til bh mål så skal du: man skal måle på brysterne ca ved nippelsene også skal du minus det med omkredsen altså nede under brysterne. Også kan du gå ind på næste og finde et bh skema og finde om du bruger A,B,C eller de andre

Hels og Lykke med det hele<33

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat