Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan siger jeg der?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare sig det på en god måde, jeg har selv en ven der ikke er god til at tage et nej men det er jo okay at du ikke vil snakke om det, det kan være at det er fordi det er meget nyt for ham. Men altså bare sig det til ham, det mit bedste råd. Jeg har også haft sådan et problem med en og efter jeg havde sagt det havde jeg det meget bedre og hun holdte op.

  • halløj246, 12 år

Jeg synes at du skal sige det som det er. Hvis du ikke vil snakke om det, så må han da respekter det. Det er 100% dit eget val. Så tag en snak med ham om det. Hilsen dreng på 13 år:)

  • MLLJ, Dreng, 13 år

Hej!
Jeg har selv været i samme situation bare med en af mine veninder. Det jeg gjorde var bare at svare med ” hmm” eller “ok” så stoppede hun automatisk med det.????????

  • Mullepigen, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat