Brev

Hvor er mit bad?

Hey alle!!

Jeg er homoseksuel.

Efter idræt skal vi alle i bad,

men mine venner syntes ikke jeg hører til i herreomklædning.

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Det er sgu trist at høre. Selvfølgelig som de andre siger betyder det ikke at du bliver tiltrukket af hver eneste dreng du ser… Jeg synes bare at du skal snakke med dem om det, og specielt dine lærer og forældre! Jeg er sikker på det hjælper. Havde dog en lidt samme situation, men alligevel anderledes. Jeg sagde at jeg var bi. Jeg var bange for at de ville føle at jeg ‘kiggede’ på dem. Men det hjælper at snakke om det, selvom det er grænseoverskridende. Håber det hjalp!

  • Incognito, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat