Brev

Hvilken størrelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

A er den mindste men prøv at gå ned og prøve dem og finde din rigtige

  • Anonym, Pige, 14 år

hm har nogle virkelige gode nogle som jeg selv bruger. de hedder Seamless vatteret bh i jersey. den er god til nybegyndere hvilket jeg selv er og synes de er så behagelige.
man kan også få dem i sort og beige i butikkerne :))

  • Johanne, Pige, 12 år

Prøv at gå ind i en undertøjsbutik og få en bh måling af en medarbejder. Jeg har gjort det flere gange og de er altid utrolig søde! Det kan selvfølgelig føles lidt mærkeligt og grænseoverskridende, at en fremmed skal hjælpe, og se dig i undertøj, men det er deres arbejde, og de er alle så utrolig gode, søde og hjælpsomme! Det er helt gratis at få sådan en måling, og det vil hjælpe dig fremover!

  • Freya, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat