Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad tænker i om det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år…
Kan godt forstå dit problem. Først og fremmest(som du sikkert allerede har gjort) at gå tidligere i seng, og gå i bad om aftenen og ikke spis så meget med sukker om aftenen. Jeg syntes også det er irriterende med de der “fake friends”, men du må vende dig om og tænke, de er de eneste der respekterer dig og vil være sammen med dig som du er. Det er ikke rart at være ret træt, man bliver hurtigt “vrøvled” og sur over ingenting. Det er træls. Prøv at være så glad som muligt, og prøv at “charmere” dig lit ind til de andre som du kan lide.

Håber det hjalp😊❤️

  • Johann, Dreng, 12 år

Hej hvis du ikke har, burde du måske få det undersøgt mere hos lægen og spørge hvad du må og ik må osv. men træthed: spis sundt, sov 8-9 timer (mindst selvfølgelig), drik nok vand. Lav evt yoga eller noget. Jeg ved ikke om det er en god løsning i en længere periode, men du kan jo også drikke fx iskaffe (den overalt på tik tok hahah) og drikke for at få lidt energi hurtigt, men det er ikke noget du bør gøre for ofte.

  • E, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat