Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hud

Hej.
Jeg er en pige på 11 år der har arvet nogle hudproblemer fra min mor.

Jeg har nogle bumser og hudorme i ansigtet men også på benene og armene.

Jeg ved godt at det måske er en lidt tidlig alder 11 – snart 12 år. Hvis i kender nogle gode råd eller cremer, ville jeg blive glad.

Hilsen pige 11 år.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa! 🙂

Årh, det lyder irriterende. Jeg har også haft problemer med bumser og hudorme her i teenageårene, så jeg prøvede at købe en creme der hedder ‘T-Zone Peeling’ Den er en smule dyr, men super effektiv, alle pengene værd for mit vedkommende. 🙂

  • ItzYagurl, Pige, 14 år

Vis det er noget du er usikker på, kan du altid søge råd hos lægen, de ved hvad det er og hvordan man bedst håndtere det.

Jeg synes det ville være det bedste valg, for jeg ville sagtens kunne råde dig til 1000 forskellige cremer og give dig mindst lige så mange råd men lægen er den eneste som kan give dug konkret rådgivning.

  • 🎭, Pige, 17 år

Hvis du er ude efter en rigtig god hudplejeserie vil jeg anbefale Danish Skin Cares fulde sæt. Nok lidt dyr, men den holder i ca 3 måneder og er meget effektiv. Skal lige siges at jeg selv bruger det

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat