Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Højde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey søde.
Du er slet ikke for høj. Er også 1.72 og det er helt normalt. Højden betyder jo heller ikke noget. Ligemeget om du høj, lav, tyk, tynd og alt det der, så er det heller ikke det der tæller, men det indeni, du ved;)
Man kan ikke gøre en skid ved det, så det squ ik værd at spilde sin tid på at være ked af noget man ikke selv kan kontrollere, og du sikkert pisse sød og smuk.
Knus fra mig<3

  • hej, Pige, 15 år

Hey, kan på en måde selv relatere da jeg er den højeste pige i min klasse (er dog kun 168 cm), men det handler om hvordan du går, du skal gå højt og stolt, uanset hvor svært det føltes. Dem med mest selvtillid ligger man aldrig mærke til nogen “anderledes” ting ved! Og din højde er helt normal, er sikker på at det er en hel normal højde fx på gymnasiet.

  • Att, Pige, 14 år

Jeg kender det jeg er også meget høj 1,61 11år

  • Mig, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat