Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Højde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er en ret almindelig højde. og en fest handler ikke om at kysse den handler om at hygge sig og have det sjovt. hvis det forstyrer dig må du sige stop til dine venner. Men det er også godt med kærester jeg har selv en men jeg har en mange venner der er på din højde i 16/17 års aleren. men der er ingen der siger at bare på grund af din højde kan du ikke få en kæreste.
det er bare noget lort. i stedet burde du prøve dig frem g se om nogle intreserer dig. ellers tal med dine andre venner om det (Helst drenge venner) Held og lykke

Venlig hilsen MiniSlehm

  • MiniSlehm, Dreng, 13 år

Jeg er lidt yngre end dig og er selv omkring 165 cm høj. Jeg ved godt at jeg selv er en pige så kan ikke 100 procent sætte mig ind i din situation men jeg kan til gengæld forsikre dig om at gennemsnits højden for danske piger er 171 cm og for drenge er det Ca 181 cm. Og husk nu at du jo kun er omkring14-15 år gammel og du stadig har masser af tid til at vokse. I min klasse er den mindste 152 cm høj og han er 14. Så du er overhovedet ikke for lav til noget. Tilgenhæld så syntes mange piger at drenge på din højde er ret søde. Jeg har et crush på en der er 166 cm høj og det er der jo ikke noget galt med.
Du behøves heller ikke lytte til dine venner hvis du ikke får det bedre af det. Også hvis du har et chrush på en pige som er højere end dig så er det jo op til hende om hun vælger at dømme dig på din højde eller din personlighed. Men de fleste piger vælger nok nummer et men så er det jo bare dem der går glip af noget.

Håber det hjalp lidt på det 😉

  • Seriina, Pige, 14 år

Hej synes ikke din højde er så slem, det tyder på at du nok kommer til at vokse senere. Bar sig fuck det og nyd livet. Man kan go få sko med en højere hæl på, hvis det ville hjælpe på din selvtillid. Og der er også rimlig mange piger lavere end dig, s det skal sku nok gå

  • Dav du, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat