Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Højde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har det på samme måde jeg er den højeste i min klasse og er også blevet mobbet pga det og alle tror jeg er 15 men jeg er 12 og for mig hjalp det at flytte skole ikke at du behøver at gøre det men det at få nogle venner der forstår dig og du tør snakke om det med og som aldrig ville drille dig med det ikke engang for sjov det at flytte skole har for mig hjulpet så jeg kunne få flere venner der er næsten lige så høje som mig og jeg forlod alle der drillede/mobbede mig og det er den beste bestlutnig jeg har taget

  • Fra en der ønsker dig det beste, Pige, 12 år

heyy ik for og vil hate men der er flere piger i min klasse der er højer end drengene vi har flere piger i min klasse der fra højden 1.70-1.78 og den højste i hvors klasse er en pige hvis de der snakker om din højde på en dårlig måde gå til en lærer har aldrig hørt nogen snakke dårligt om hende ders højde fra min klasse på 1.78 og vi er også på din alder vi skal også i 7 klasse

  • pige på 13, Pige, 13 år

Hejsa
Jeg skal selv i 7 efter sommerferien og har også altid været den høje, jeg er 170 nu og stopper forhåbentlig snart med at vokse🙈 Men nu er drengene begyndt at vokse mig over hovedet, så jeg tænker heller ikke der går alt få lang tid inden de begynder det i din klasse, selvom det er meget forskelligt.
Jeg føler mig heller ikke super feminin, men det hjælper lidt at drengene vokser nu😆🙈

Håber det hjalp<3

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat