Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Høj pige! :-(((

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv MEGA høj nemmelig 180 cm høj…
Jeg er også selv 12 år og ved lige hvordan du har det<3
Du skal ikke være ked af det eller skamme dig, tværtimod du skal elske det alt hvad du kan!
Når du bliver lidt ældre vil de kortbenede piger og lave piger misunde dine lange ben og dejlige højde vildt meget. Vent og se. Du er jo perfekt som du og det skal INGEN ændre!
MIn bror er selv 16 år og han siger at han synes at piger der er høje og har lange ben er sexede og vildt lækre og meget pænere end de lave! Han siger også at det er dem der for alt opmærksomheden fra de søde drenge.
Me hvis du venter 1-3 år er de fleste på højde med dig eller måske enda højere:)

Elsk det mens du kan!<3 for du er perfekt som du er.

  • O, Pige, 12 år

Jeg ved slet ikke om du kan bruge det her til noget. Måske er du ikke gammel nok endnu til at ku bruge det. Men jeg er 14 og over 1.80. Jeg er ikke sådan rigtig blevet mobbet over det men har været ked af og være den højeste i klassen og altid høre vittigheder om hvordan vejret er deroppe og alt sådan noget. Men en dag efter sommerferien hvor vi havde haft idræt og jeg var kommet til og pakke et par for små shorts og vi var på vej over til boldbanen så kom vi forbi nogen drenge fra 9. og jeg hørte lisså tydeligt en af dem sige “hold kæft, nogen lækre stænger!” Jeg blev vildt glad og et par af de andtre piger hørte det heldigvis også og blev lidt jalux. Jeg har fundet ud af at drenge tænder på lange ben og synes de er sexede så nu er jeg blevet gladere for mine vildt lange ben. Men som sagt er det ikke sikkert du kan bruge det.

  • Den høje pige, Pige, 14 år

Bare rolig en masse af drengene fra klassen og også måske også nogle af pigerne vil nå din højde inde for et årstid eller to. Medmindre din klasse selvfølgelig kun består af dværge hvilket jeg ikke tror. Du skal bare vente lidt endu, og så kan du snart se de andre i øjnene uden at skulle kigge ned på dem. Jeg var også selv ret lille i 6 klasse, men er nu selv en af de højeste i klassen det er meget normalt at drengene bliver højere end selv de højeste piger. du vil nok begynde at kunne se det i 7 klasse og måske slutningen af 6.

  • 14 år, dreng, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat