Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP MIG!!!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 14 år

Jeg tænker drenge kigger mest på piger når de ikke ligger mærke til det, og du ved ikke om de kigger på din krop og synes den er flot. Hvis det er fordi du selv er ked af din krop ikke er mere trænet, så kan du jo tage en alvorlig snak med dine forældre og forklare du gerne vil blive trænet. Hvis de stædig ikke vil have det, så kan du lave et træningsprogram selv, hvor der inden går træning til de forskellige muskel grupper samt noget cardio træning.

Håber du kunne bruge svaret.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat