Brev

Hjælp mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 16 dreng.

Det var dog et lille dilemma og kan høre det går dig på. Nu skal jeg se om jeg kan hjælpe dig lidt.

Vi kan desværre ikke styre hvornår vi får dyb stemme. Jeg fik den da jeg var 11. Min ven først da han var 14. Det er kroppen der bestemmer det.

Det er det med puberteten, vi kan ikke styre det hvad kroppen vil på den måde. Kan desværre ikke gøre eller råde dig om det mere end det at du bare må vente selvom det er træls

Ang din sæd så er det lidt forskelligt hvordan det ser ud. Det er der intet underligt ved. For mig kommer det an på hvor mange gange jeg gør det om dagen. For det tager kroppen tid at producere sæd. Så feks hvis jeg gør det morgen, middag og aften. Om aftenen kan det være gennemsigtig og tyndt. Men hvis jeg ikke har gjort det i 2-3 dage eller mere er det mere og mere tykt og slimet. Tænker i bund og grund hvor meget der er din krop har produceret op til du har onaneret eller haft sex.

Igen har jeg gode og dårlige nyheder, hvis din læge siger du kom i pubertet i januar så må det jo have været så lang tid så det ved vi. Og så de dårlige er. Som jeg tidligere har nævnt allerede. Kun din krop kan bestemme hvornår du får en dybere stemme.

Hav en god dag og håber mit svar kunne hjælpe

  • Ava, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat