Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Det er ikke unormalt, at man ikke ved hvordan man ser ud. Må erkende, at jeg i en alder af 18 stadig ikke er helt sikker på, hvor hullet egentlig er. Jeg har forsøgt med et spejl, men jeg er blandt en af dem, der synes det var for mærkeligt og droppede det hurtigt igen.
Nu er jeg jo noget ældre end dig, og jeg har i forbindelse med spiral fået lavet en underlivsundersøgelse. Her blev jeg bekræftet i, at alt så ud som det skulle. For som lægen sagde, så er det ikke lige det sted vi piger tjekker oftest på os selv.
Men du skal ikke være bekymret, vi er alle forskellige for neden. Nogle har lange indre skamlæber, mens andre er korte. Vi må bare lære at embrace det og elske vores kroppe som de er.

  • Mig, Pige, 18 år

Ja, det er meget normalt:) Det er jo heller ikke lige til. Der er ikke noget at være bange for, der er slet ikke noget der hedder at se forkert ud dernede!

  • ., Pige, 16 år

Alle underliv, ser forskellige ud. Så ligemeget hvordan det ser ud, så er det helt okay! Der er ingen der er ens, og du er perfekt som du er!

Det er helt okay, at du er bange, men måske ville du blive lettet hvis kiggede?

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat