Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Du har helt ret, det er fordi, du ikke er helt færdigudviklet endnu. Det er ret normalt at det ene bryst er større end det andet, og det retter sig ud med tiden(har ikke selv prøvet det, men har læst om det)
Det skal du slet ikke være nervøs for!

  • Pige, 14 år, 14 år

hej pige det er helt normalt det sker for alle piger når de er ved at blive teenager eller er det i forvejen så det er ikke noget du skal være bange for, det helt normalt. Hilsen pige 13 år snart 14 xD

  • Anonymous, 13 år

Altså det havde jeg os engang har du prøvet eller overvejet at gå til lægen? det ville måske være en meget god ide kan godt forstå hvis du synes det er pinligt og især hvis det er en ung dreng… jeg fik en resaverered altså en af lægerne som var en dame i 40´rene? det hjalp mvh en anonym:)

  • monsterfalig, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat