Brev

Hak i studenterhuen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg prøvede det sidste år, men råder dig til at se dig godt for. Vi var nogle piger der også havde fået lidt at drikke og havde fået den ide at vi ville have et bølgemærke i huen. Vi tog ned til stranden, lagde tøjet og hoppede i. Vi havde godt set nogle smådrenge et stykke væk, men tænkte ikke over det. Men de møgunger havde set os og var listet nærmere og havde taget vores tøj og var løbet op og havde spredt det ved en vej højere oppe ad en skråning. Og så sad de bag nogle buske og storgrinede og havde en fest, da der var store bryster og store pigenumser i sigte. Vi tumlede op og forsøgte at finde vores eget tøj mellem de andres og der kom folk forbi på vejen. Jeg græd af raseri og flovhed og vi var blevet ædru lige på en studs. Så hvis du har planer om det – kig efter hvor I lægger jeres tøj og få evt. nogen til at holde vagt!

  • Flov pige, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat