Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hak i studenterhuen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tihi, jeg har faktisk lige prøvet det. Vi sad en ret stor gruppe piger fra forskellige hold der var færdige og drak øl i nærheden af gymnasiet inden vi ville op i byen. Jeg kendte faktisk ikke dem allesammen særlig godt, nogen var en veninde til en veninde. Der var så en der sad og læste op fra sin telefon alle de her regler for studenterhuer. Der var så nogen der syntes den der regel om et bølgemærke hvis man har badet kun med huen på lød supersjov og spurgte om vi ikke ville være med, der var ikke så langt ned til fjorden. Næsten alle var på og så løb vi ned mod fjorden med vores øl i hånden. Vi fandt et sted hvor der ikke kommer så mange og smed tøjet og vadede ud. Jeg er normalt ret så blufærdig men havde jo fået et par øl og der var trods alt ingen drenge. Men jeg syntes det var underligt at være nøgen med nogen piger man næsten ikke kendte for jeg synes normalt der er 1000 ting i vejen med min krop. Men en af dem jeg ikke kender særlig godt sagde til mig mens jeg var nøgen “Gud, hvor er du altså pæn.” Jeg blev virkelig så varm indeni så det endte med at være en superfed oplevelse og de mennesker der passerede forbi var ret langt væk. Så jeg vil sige til dig: Gør det, det er megasjovt!

  • Nybagt studine, Pige, 19 år

Jeg fik en bølge i huen sammen med en veninde. Det var mørk og vi var fulde og der blev vist ikke lagt det store i det. Men det er en kærligt minde og vil klart anbefale at gøre det – om det er med eller uden hue er det bare rart at nøgenbade om aftenen med folk man holder af.

Jeg håber, du får prøvet det 🙂

  • Anonym, Dreng, 23 år

Jeg prøvede det sidste år, men råder dig til at se dig godt for. Vi var nogle piger der også havde fået lidt at drikke og havde fået den ide at vi ville have et bølgemærke i huen. Vi tog ned til stranden, lagde tøjet og hoppede i. Vi havde godt set nogle smådrenge et stykke væk, men tænkte ikke over det. Men de møgunger havde set os og var listet nærmere og havde taget vores tøj og var løbet op og havde spredt det ved en vej højere oppe ad en skråning. Og så sad de bag nogle buske og storgrinede og havde en fest, da der var store bryster og store pigenumser i sigte. Vi tumlede op og forsøgte at finde vores eget tøj mellem de andres og der kom folk forbi på vejen. Jeg græd af raseri og flovhed og vi var blevet ædru lige på en studs. Så hvis du har planer om det – kig efter hvor I lægger jeres tøj og få evt. nogen til at holde vagt!

  • Flov pige, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat