Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hængende kønslæber

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år
Jeg er en smule ældre end dig (17 år) og jeg har stået lige præcist der hvor du står nu. Jeg var også mega usikker om det, og det er jo desværre ikke så meget at gøre ved det. Jeg tror det er vigtigt det her at tænke med alle bare er mega forskellige også på det punkt. Det som faktisk hjalp mig med at se at der absolut ikke er noget galt med det, var at se andre som havde det samme, jeg har fx en veninde der også har det. Og så må man prøve så godt som man nu kan at elske sig selv som man nu er skabt. For mig blev det bare en ting som ikke skulle fylde, det er så mange ting man godt kan ændre på, men lige det her er næsten bare noget man må “affinde sig med”. I dag har jeg accepteret det nu er så det er, og tænker ikke selv så meget over det mere, jeg håber ddt hjalp bare lidt 🙂
Kram herfra

  • Anonym, Pige, 17 år

Siden jeg kom i puberetet har mine kønslæber også hængt sygt meget forneden. Jeg har også været virkelig ked af det men jeg har haft en kæmpe hjælp af mine veninder som bare har støttet mig uden betingelser. Man står jo i megamange situationer hvor man skal være nøgen med veninderne. Når man skal i svømmeren eller til stranden, har filmaften med overnatning, har soveaftaler osv. Jeg har altid været genert ved de situationer men mine veninder har slået ring om mig og trøstet mig og givet mig komplimenter i stedet for at hænge mig ud. Jeg skylder dem virkelig tak for nu tror jeg mere på mig selv. Jeg håber også du har gode veninder der kan støtte op omkring dig og give dig selvtillid.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat