Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hænge???

Hej

Mine bryster hænger

og det syntes jeg er træls

det er ikke så pænt på mig

og jeg vil virkelig gerne have

at de ikke hænger så meget

er der nogle som please give nogle råd

eller har i prøvet noget som hjælper

eller ved i hvad man skal gøre

please hjælp

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du kan desværre ikke rigtigt gøre noget ved det. Udover at du kan finde en bh eller top, som kan støtte og holde dem oppe. Det hjælper automatisk på at de ser mindre hængende ud, når du har tøj på.
Men husk at dine bryster er gode nok som de er.

  • A, Pige, 16 år

Det er helt normalt alle har forskelige bryster mit ene bryst er fx ogsp større end den anden men bare lad vlr med at tænke sp meget over det for du er perfekt som du er og der er intet galt godt nytår😊

  • Anonym, Pige, 16 år

Som en ung pige mener jeg ikke du bør bruge nogen form for bh eller top som presser dine bryster til en form de ikke naturligt er(dvs kun brug dem der er behagelige for dig). Det kan nemlig ende med at skade dem på en måde så de hænger endnu mere i fremtiden. Jeg havde selv samme tanke som dig for et par år siden, men jeg fandt nogle øvelser via YouTube som hjalp mig. Der findes nemlig utroligt mange sunde og naturlige måder at forme dem, i stedet for at tvinge dem. Vær tålmodig og så skal det nok gå. Det er jo også helt normalt at de hænger bare en smule.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat