Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hader dem….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er sikkert ingen hjælp, men tro mig, du vænner dig til dem og blir glad for dem. I starten, altså da jeg var sådan en 11-12 år, der synes jeg også det var sådan nogen mærkelige udvækster. Jeg prøvede også og skjule dem i starten for de var ret store og gå i løse hoodies og sådan, men på et tidspunkt tænkte jeg, nej, det skal fanme være løgn! For de var jo også mig så jeg begyndte at gå i strammere tøj og lissom være ved at jeg altså havde bryster. Så begyndte jeg at få blikke fra drengene og nogen af pigerne og det var enlig ok. Da så min sexualitet begyndte fandt jeg ud af hvad de var til for der er vild meget følese i ens bryster når man blir lidt ældre. Og min kæreste elsker at lege med dem og jeg blir glad når han gør det og nu tænker jeg, fedt at jeg har bryster. Og de er faktisk str. C. Jeg er glad og det blir du også en dag.

  • XYZ, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat