Brev

Hår dernede

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg barberer mig altid efter et langt varmt bad. Jeg bruger en skraber KUN til det dernede og husk MED hårene. Jeg gør det tit så de når ikke og vokse ud så det er nødvendigt med en saks. Jeg sidder på gulvet og skræver og bruger et spejl. Det er helt nødvendig med et spejl når man barberer sig i numsen. Jeg bruger noget olie bagefter, ved ikke præcis hvad det er men min mor bruger det og jeg synes det er godt. Håber du blir glad for det.

  • Victoria, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat