Brev

Hår….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig

Jeg forstår dig helt! Hele min årgang skal være med, og vi har det på samme dag (Vi er 3 klasser, for vi er nemlig for mange) Og jeg hader helt seriøst at vi altid skal i bad, for de andre piger er helt flad, ja der er ca 4-5 styks der allerede har fået hår dernede, store bryster og god røv, men jeg var den første der begyndte i puberteten og fik mens, hår på kroppen, begynder at svede osv osv, så hver gang vi skal i bad, så går jeg bare aldrig i bad, jeg gøre mig bare langsommere, men når vi SKAL altså nogle gang går jeg selvfølgelig i bad, så gemmer jeg mig altid, altså går ind på toilettet (vi har wc ind i vores idræt) og tager tøj af og gemmer mig i mit håndklæde, også går jeg i bad når næsten alle pigerne er gået. Har gået på denne skole i 2 år, men kan bare stadig ik gå i bad med de andre. Så jeg forstår dig helt godt!
Kh mig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat