Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hår….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ih hvor jeg føler med dig. Jeg er ikke blevet 12 endnu og er den første i klassen der har fået kvindlige former. Jeg får mens og har bryster og en stor røv og en stor busk forneden. På vores skole SKAL vi bade efter idræt og de andre piger kikker helt vildt på mig. De er jo bare helt flade og sådan spinkle. Drengene komentere også på min røv. Min mor prøver og trøste mig og siger jeg bare blir kvinde før de andre men glæder mig nu til at de andre piger også får hår og former.

  • pigen X, Pige, 11 år

Hej pige på 11 år
En fra min klasse har også hår på det private men hun går i bad på skolen
Godt rød er at snakke med de andre om det

  • Jon, Dreng, 12 år

Hej med dig

Jeg forstår dig helt! Hele min årgang skal være med, og vi har det på samme dag (Vi er 3 klasser, for vi er nemlig for mange) Og jeg hader helt seriøst at vi altid skal i bad, for de andre piger er helt flad, ja der er ca 4-5 styks der allerede har fået hår dernede, store bryster og god røv, men jeg var den første der begyndte i puberteten og fik mens, hår på kroppen, begynder at svede osv osv, så hver gang vi skal i bad, så går jeg bare aldrig i bad, jeg gøre mig bare langsommere, men når vi SKAL altså nogle gang går jeg selvfølgelig i bad, så gemmer jeg mig altid, altså går ind på toilettet (vi har wc ind i vores idræt) og tager tøj af og gemmer mig i mit håndklæde, også går jeg i bad når næsten alle pigerne er gået. Har gået på denne skole i 2 år, men kan bare stadig ik gå i bad med de andre. Så jeg forstår dig helt godt!
Kh mig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat