Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bh

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde. Jeg havde det på den samme måde, det jeg gjorde var bare at sige “mor kan vi godt snart købe en bh til mig fordi jeg syntes jeg har brug for den” Det kan godt virke lidt akavet men det er det faktisk ikke. Hun har jo også været ung så hun forstår det 100% ellers kan du bare købe en bh uden hun ved det og så bare ligge den til vask og så er det ikke så akavet. og så hvis hun spørger om det kan du bare sige “den havde jeg brug for” eller noget i den stil. håber mit svar kan hjælpe💗

  • N, 14 år

Hej. Jeg har været igennem noget der minder meget om da jeg var 12. Det jeg gjorde var simpelthen bare at jeg havde fundet nogle på nettet og sagt “Jeg tror jeg køber de her.” Jeg var også bange for hendes reaktion men hun sagde bare “Okay.” Det behøver slet ikke at være så slemt som man tror. Håber du kan få det sagt og hun vil tage imod.(Køb evt uden bøjle i første gang da det bare er rarere)

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey smukke. Du skal huske på at din mor har også været i den alder og har nok også tænkt det samme. Så du skal bare tage en snak med hende og sige hvordan du har det med det hele og så skal hun nok acceptere dig

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat