Brev

Ganebøjle

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg har haft ganebøjle på i ca. 10 måneder. Det tog måske nogle uger før at min læspen stoppede. Altså jeg kunne heller ikke lide at have den på, for jeg synes den ikke sad så godt og var lidt ubehagelig at have på.
Jeg synes at du skal ignorere de andre ( og tænk på at de nok også skal have bøjle på.)

Hilsen en 13 årig pige.

  • 💗, Pige, 13 år

Jeg havde selv ganebøjle på, for nogle uger siden fik jeg så togskinner på. Jeg læspede også rigtig meget og det stoppede ikke rigtig men jeg tænkte bare at de andre godt vidste det og de nok havde vænnet sig til det, og så tænkte jeg også at hvis jeg ikke brugte den så skulle jeg jo bare have den på i længere tid og så også togskinner i længere tid. Så bare prøv og ignorer det, det hjalp for mig❤️

  • Pige, Pige, 12 år

Hej tullemussepigen
Prøv at gå med bøjlen, selvom den er ubehagelig at have på. Ved godt at det er noget fuking røvpis.

  • Tulle, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat