Brev

Gået i stå?😓

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mange af pigerne i min klasse har fået den, og andre har ikke. Det kommer helt an på hvor hurtigt deres kroppe udvikler sig. Hvis du ikke har fået den er det helt normalt, og det skal du ikke gå at være trist over.

Vh mig.

  • Anonym, Dreng, 12 år

Hejsa pige på 12 år

Jeg er selv 11, og har fået mens, jeg var også den første i min klasse, men heller ikke med mig går det altid lige hurtigt.

Nogle gange kan puberteten godt holde pause, og andre gange går den hurtigere. Jeg tror at de fleste vil opleve en sådan periode som du beskriver

Jeg har dog fået lidt bryster, mens, hår osv.
Men jeg kan stadig sætte mig ind i din situtation. For du aner ikke hvor mange breve jeg har læst om dette emne. Og jeg kan derfor sagtens sætte mig ind i sin situtation. Men bare tænkt. At det heller ikke er alle der ønsker det. Jeg gætter på at de ikke synes at det er vildt fedt at klæde om til idræt.

Elsk dig selv, du er helt sikkert smuk som du er, og den mens skal nok komme!

  • Mig der fuldt ud forstår, Pige, 11 år

Tusind tak for en masse gode råd❤
Det hjalp virkelig at få nogle svar. Og at vide at jeg ikke er den eneste. Jeg er meget glad for at i kunne hjælpe og jeg har det meget bedre nu. KH hende som har skrevet brevet❤

  • Hende som har skrevet brevet, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat