Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gå uden underbukser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså skal jeg være ærlig synes jeg det ville være klamt at gøre udenfor sit hus “ofte”. Underbukser findes jo for en grund, bla hygiejne. Men helt fint i hjemmet synes jeg.

  • ..., Pige, 15 år

Hej! Altså vi har alle sammen kroppe så jeg er helt cool med det hele, sover selv nøgen og ved hvor dejligt det er. Der er selvfølgelig nogle der vil kommentere på det men bare vær sjov og afslappet omkring det.

-👌

  • 👌, Dreng, 16 år

Her om vinteren går jeg altid med underbukser. min mor siger det vigtigt for ikke at risikerer og få blærebetændelse. Men om sommeren når det er varmt kan jeg godt finde på at gå med luftige shorts uden noget under og også sove uden underbukser eller natbukser. Tror det er godt at få lidt luft til åbningerne når det er varmt.

  • She, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat