Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gå i bad til Idræt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Personligt syns jeg, at du bare skal gå i bad det bedre end at lugte, fordi at det kan få andre til at kalde dig noget meget meget grimt på grund af stanken. Ig det er ligemeget at du er tyk fordi det er der mange der i dag, især dem der har specielle sygdomme

  • Mathilda, Pige, 13 år

Hej! Jeg har haft lige precis det samme problem, jeg ved at det føles rigtig svært og at det nok tager lidt tid at føle sig 100% tryg ved det! Jeg har nogle tips til hvordan jeg kom i bad i skolen.
1. Jeg ved ikke helt hvordan det fungere hos jer og det lyder nok lidt fjollet😅men du kan prøve at skynde dig lidt så du kommer før alle andre så du hurtigt kan komme i bad også ud igen.
2. Hvis du har en god veninde du føler dig tryg hos så kan du måske aftale med hende at i ligesom på en måde følges i omklædningen så i måske begynder at snakke om nogle sjove ting også glemmer du helt at du var utryg!
Jeg håber det hjælper lidt!❤️

  • Hestetossen, Pige, 14 år

Hej, 13 årig pige
Jeg har 2 ideer til hvad du kan gøre
1. Lav en aftale med din lærer om at du må gå i bad lidt før de andre (når nogle i min klasse har menstruation går de bare i bad før de andre men der er så mange der åbenbart haft mens på det samme tidspunkt så jeg tror nogle bare lyver fordi de ikke vil gå i bad med så mange på samme tid)

2. Bare gå i bad, alle de andre er alt for optaget af dem selv at de ikke tænker på dig/andre (altså de andre er også bange for at vise sine kroppe)

Håber du kunne bruge det! ❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat