Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

G- streng

Hej jeg er en pige på 14

som gerne vil gå med g-streng

Flere af den jeg kender gør det

og jeg vil ogås gerne

Men hvordan fortæller jeg lige min mor det?

Jeg tror ikke

det er fordi hun har noget imod det,

men jeg er stadig itvivl om

hvordan hun vil reagere.

Og ja jeg ved bare ikke

hvordan jeg skal sige det til hende

Vh en pige på 14

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg tror også jeg var 14 eller måske endda kun 13 da jeg selv begyndte at gå med g-streng. Netop fordi jeg så andre begynde på det. Tror det er et meget naturligt tidspunkt når man kan mærke ens sexualitet begynde og sådan. Jeg synts også det var vildt akavet at snakke med min mor omkring det så jeg spurgte bare om ikke jeg ku begynde at købe noget af mit tøj selv. Det var fint med mine forældre og så fik jeg lidt penge. Jeg købte så bl.a. g-strenge og lagde dem simpelt bare i vasketøjskurven når det var. Min mor sagde aldrig noget og det tror jeg faktisk ikke mange mødre vil gøre. Det gider de da heller ikke snakke om. Måske det var en ide for dig?

  • S, Pige, 15 år

Jeg gjorde nærmest akkurat det samme som pigen på 15 skriver ovenfor. Jeg har nok også været 14. Min mor sagde en enkelt gang noget i retning af “du er begyndt at købe lidt noget andet undertøj” og så smilede hun bare…. Ens forældre har jo også været unge engang, og så dumme er de altså heller ikke…

  • Emilie, Pige, 18 år

Altså du skal bare sige det, der er ikke noget at være bange for. Men hvis du syndes det måske er lidt for akavet kan du jo prøve at få hende med ind i en butik og så vise hende en g-streng og spørge om du må få/købe den hvis det ville være lettere:)

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat