Brev

g-streng?

hej

jeg er en pige på 11 år

er det for tideligt at begynde med g-streng

har i det samme problem?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år.

Nu er du jo under 18 år så det er dine forældre der bestemmer om det er noget du må gå i. Jeg synes derfor at du skal snakke med dine forældre om det ville være ok med dem.

I Danmark har vi det med at sexualisere alting, så det kommer helt an på hvordan du ser på det. Hvis du gerne vil have en for at være sexet så synes jeg at det er lige lovlig ungt og at du skal vente 2 år, hvis der er fordi det ser fint og godt ud så synes jeg at det er helt okej.

Men som sagt ask your parents, held og lykke!

  • Zbdbdj, Pige, 16 år

Det er meget individuelt hvornår man føler sig parat til at gå med g-streng. Min mor blander sig ikke i hvad jeg går i så det var min egen beslutning. Jeg var 12 da jeg købte min første g-streng. Jeg snakkede med en veninde om det og hun købte også en. Det vagte en del opsigt da vi havde dem på til idræt for vi var de første i klassen. Der kom både gode og mindre pæne kommentar. Men der var flere der efterlignede os og I dag går ca havldelen af pigerne i g-streng, andre har små trusser på, nogen har mormortrusser på og andre igen Bjørn Borg eller Calvin Klein eller noget.

  • Josephine, Pige, 14 år

Hvis du har rigtig meget lyst så syntes jeg du først skal finde et par som du syntes er rigtig pænt på nettet og vise dine forældre det ( ved godt det kan virke rigtig pinligt eller ubehageligt) men det nok det bedste. Fortæl dine forældre ærligt hvorfor du vil havde en g-streng.
Der er stor sandsynlighed for at du får et nej fordi forældre ikke altid helt forstår hvad ens hensigt er, mange forældre tror at ens børn ville blive udsat for ubehagelige ting måske hvis de har det på, husk at fortæl det er jo ligesom alt andet undertøj det er jo kun dig der ser det🙂
Håber det hjalp lidt

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat