Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor gider det ikke

Hej

jeg er en 15 dreng der er i tvivl

Jeg er kommet i puberteten med først her i det nye år

jeg har ikke alt for mange hår (Dernede selv)

Når jeg kommer er der ikke tryg på

eller hvad man siger, det skyder ikke.

Er jeg unormal eller kommer det.

Tak- mig

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Nej, du er ikke unormal. Det er forskelligt fra dreng til dreng, mand til mand. Trykket kan komme og gå, ved ikke hvordan du holder din pik eller om du har husket at skubbe forhuden tilbage – de to ting kan også spille en rolle.

Det er også forskelligt med hår.

Vil anbefale alle drenge at læse The Big Penis Book, hvor der er billeder af tissemænd i alle former og størrelser. Så man kan se at den altså findes i forskellige udgaver og størrelser.

  • T, Dreng, 18 år

Jeg har jo prøvet at give hj så jeg ved det er meget forskelligt. Tror bl.a. det hænger sammen med hvor længe det er siden du blev tømt sidste gang og også hvor længe du har været i gang. Måske også lidt hvordan den bliver holdt om. Jeg mener at hvis det er et stykke tid siden at drengen sidst har fået afgang og hvis man så trækker den lidt og ikke lader ham komme med det samme men “snyder” den lidt nogen gange så er der størst chance for at han sprøjter langt når så endelig det sker. Og det er selvfølgelig sjovest for både drengen og pigen.

  • V, Pige, 15 år

Bare værd helt rolig, alle ser ud på forskellige måder og det er helt normalt. Det kan sagtens have noget at gøre med hvor stor en lyst du har. Så bare tag din tid og husk på, at alle er forskellige, og alle er usikre på sin pubertet, for det er meget forskelligt hvornår den rigtigt går igang.

Jeg selv var langt om at komme i den tidelige pubertet.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat