Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fortælle det til min far.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg synes du skal tale med en kvinde i din familie fx din mor, søster, kusine, mormor? Jeg er sikker på din mor vil hjælpe dig. Kh. mig

  • Hx, Pige, 13 år

Hej
Bare tænk på at han spørger altså kun for at hjælpe dig. Han ved godt hvordan din krop kommer til at udvikle sig nu, og derfor så tror jeg bare slet ikke du skal tænke det er akavet, og lig emeget hvad, skal du have sagt til når du får mens og skal bruge en bh altså der er ikke en udvej. Så nu når der ikke er den udvej, så prøv så godt du kan at kun tænke positive tanker omkring det, Eller i hvert fald bare ikke tænke alle de negative ting som det f. Eks. kan være akavet. Ja. Det er svært. Men jo mere du tænker på du skal få sagt det en dag og jo mere du tænker på det i virkeligheden ikke er så pinligt og akavet, jo mere vil du føle dig klar til at sige det når dagen kommer

  • Anonym, Pige, 16 år

Som dreng burde jeg ik svar her.
Men det rager sådan ik ham om de andre piger i klassen gå med bh og hvordan deres udvirkling er. Hvis du synes det er akavet at snak med ham om så sige det på en pænt mode du har ik lyst til at snak med ham om så nogle ting.

Synes personligt ik at ens far ska’ være indblandet i pigerne fra de klasses udvirkling

-Guy123

  • Guy123, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat