Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forskellige bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Du har nok det her en million gange men det er helt normalt at have bryster i forskellige størrelser.

Hvis du gerne vil fx lægge sokker i den ene side af toppen/bh’en så gør du bare det men det behøver du overhovedet ikke.

Jeg er ikke selv på p-piller og jeg kender ikke nogle der er men jeg har hørt at de godt kan få dine bryster til at vokse så hvis su vil prøve så GO FOR IT GIRL, men husk at læse alle bivirkningerne på p-piller først og overvej om det er det værd.

Nogle oplever bivirkninger som humørsvingninger, at tage på i vægt, hovedpine, sårbar, mentale sundhed bliver være og mange flere.

Du siger at bryster stopper med at vokse når man er 18 og det er ikke helt sandt, de kan godt stoppe med at vokse inden og de kan sagtens vokse meget mere efter, hvis man fx tager på, får børn eller bare helt naturligt.

Jeg håber det hjalp lidt

  • Anonym, Pige, 16 år

For et par måneder siden var mit ene bryst meget større ud end det andet men for mig betød det ikke så meget
Men nu ser de nogenlunde ensformige ud. Jeg syntes ikke det er nogle big deal om dit ene bryst er større end det andet du er smuk som du er og så kan det sgu værre ligemeget hvad andre tænker❤️😘

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey girrrl!
mine bryster er også forskellige størrelser, og mine nipples er heller ikke ens, hvilket gør at de ‘kigger’ i forskellige retninger. jeg var også træt af det i starten og det tog mig tid at vende mig til. men nu er jeg ligeglad, i stedet finder jeg ting ved mig selv jeg godt kan lide, som fx mit hår og mine øjne. selvom det er svært så hælper det med de dårlige tanker. husk at alle har ting de ikke kan lide ved dem selv og at det er helt normalt have en usymetrisk krop.
vi skal huske at folk slet ikke lægger lige så meget mærke til detaljerne som vi selv gør. folk lægger mærke til dit tøj og de ting du har at sige. der er ikke nogen der nærstuderer dine bryster under t-shirten eller i omklædningsrummet til idræt for alle har travlt med at nærdstudere dem selv. du ved sikkert ikke selv hvem af dine veninder der også har usymetriske bryster.
jeg synes ikke du skal tage p-pillerne, det kan være de gør dine bryster mere symetriske, men til gengæld vil de sikkert ændre noget andet ved din krop.
i stedet skal du huske at du ikke er alene og at alle har usymetriske kroppe, og at det ikke er noget at skamme sig over.
håber det gav mening smuksak

  • anony, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat