Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forhuden er stram

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Dette er meget normalt, men der skal lægehjælp til. Normalt kan man modtage en smørelse af lægen der kan hjælpe til, ellers skal man opereres. Men gør dig selv en tjeneske, kontakt din læge. Er godt klar over det kan være akavet at tale med dine forældre om det, men de behøves jo ikke at vide hvad lægebesøget helt præcis handler om.

  • Oscar, Dreng, 15 år

Mange får det problem… du skal ikke bekymre dig alt for meget da du bare skal gå til lægen ved godt det kan lidt over grænsen at en læge kigger og rør ens tissemand men DSV er det den eneste udvej
af hvad jeg ved

Hav en god dag😊

  • Magnumica, Dreng, 11 år

Hej! Hvis din forhud er stram bør du absolut gå til lægen med det og få det fikset. Men der er ikke noget at skamme sig over. det er helt normalt. Og hvis det er helt galt så bare tal med din far om det i en mand til mand snak det hjalp mig. det her er noget alle skal igennem. Bare tal med din far om det det vil hjælpe dig meget. det er nødventrigt at du får det fikset. inden der går for lang tid. men det er ikke noget med størrelsen. det sker tit for folk at forhuden er stram hvem ved måske havde din far det også såden. mit råd er at du bør tage en mand til mand snak med din far om det og få det overstået. Held og lykke.

Venlig hilsen MiniSlehm

  • MiniSlehm, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat