Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forhud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejhej
Jeg har nok også været omkring de 12-13 da jeg begyndte at onanere og som dig kunne jeg heller ikke få min forhud helt tilbage over pikhovedet. Men det kom pludselig en dag helt af sig selv, der har jeg nok været 13-14 år, har ikke haft problemer siden. Der kom heller ikke rigtig noget sperm ud i starten jeg onanerede, det var kun få dråber ind i mellem. Der begyndte langsomt at komme mere og mere hver gang og den mængde, der kommer nu, har nok været den samme siden jeg var omkring de 15.
Så længe du ikke er generet af, at du ikke kan trække forhuden helt tilbage, tror jeg ikke, du skal være bange for forhudsforsnævring.
Så ud fra mine egne erfaringer lyder du som en helt normal knægt på 12, snart 13😊

  • P, Dreng, 23 år

Jeg var selv til læge med det og lægen sagde faktisk at jeg ikke nødvendigvis skulle kunne trække forhuden helt tilbage i nu.
Det vidste hverken mig eller min mor noget om.
Skulle slet ikke have trukket bukserne ned.
Det skulle jeg til gengæld sidste torsdags for at blive undersøgt omkring min ene testikel.
Håber du blev lidt mere lettet over at høre man ikke nødvendigvis skulle kunne trække forhuden helt tilbage i din alder. Men det er en meget god ide at komme til lægen med det alligevel for at være sikker. Snak med din far eller mor om det.
Det er lidt akavet men det kan man altså blive nød til. Desværre.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hej.
Jeg havde forhudsforsnævring, og jeg ved godt det kan være lidt pinligt hele processen, men jeg snakkede med min far om det og fik en tid hos lægen, som hjalp mig ved at han kiggede på den, og så fik jeg en creme der skulle påføres 2 gange dagligt. Det har hjulpet for mig. Det var rigtig, rigtig svært for mig at skulle tale om det med min far og en fremmed, men det var for mit eget bedste, for at undgå en operation.
Håber det måske kan hjælpe.

  • bigboy, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat