Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For store bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Jeg har selv MEGET store bryster!(bh størrelse f)
Alle andre har INTET.
Jeg har det LIGESOM DIG!!!

Jeg har enkelte råd:
1. Behold et håndklæde om din krop når du går I badet. Og så stå med ansigtet mod væggen. Og når du skal ud igen putte det om din krop igen.

2. Spørg din lærer om du ikke kan gå 10 min før ind(og fortæl selfølgelig hvorfor)

3. Snak med nogle veninder/venner

Håber det bedste og at jeg kunne hjælpe!

  • ❤️️❤️️❤️️, Pige, 14 år

Hej, søde!
Mine bryster begyndte også at vokse før alle de andre, og jeg var den første til at få min mens (9 år). Jeg havde det på samme måde som dig, og jeg ved hvor irriterende det er, men bare vent til du bliver lidt ældre, for så begynder de andre også at udvikle dig, og din krop bliver lige pludselig “normal”. Jeg har stadig de største bryster i min klasse, og til tider kan det være irriterende fordi, at drenge kigger eller sådan, men tro mig det bliver bedre!!

Håber virkelig jeg var til nogen hjælp!❤️

  • Københavner, Pige, 14 år

Hej

Du skal på ingen måde føle, at du har for store bryster. Vi ser alle sammen forskellige ud, og det er derfor vigtigt at respektere alle. Jeg er sikker på, at folk ikke går op i det, selvom det godt kan føles sådan. Nogle kommer tidligt i puberteten og andre først meget senere. Der er derfor ikke noget at føle skam over. Du skal på ingen måde tænke sådanne tanker. Det vigtigste du kan gøre er bare at ignorere det. Der er sikkert mange af de andre piger, som har det utilpas med deres egne kroppe. Det er en fase i puberteten, vi alle går igennem. Håber det kunne give dig lidt ro i maven 🙂

  • AM, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat